torsdag den 28. januar 2010

Ohope Beach

Mandag den 25.januar 2010

På turen fra Waihi Beach til Ohope Beach kørte vi i et landbrugs område og gartneri, bl.a. et område med store arealer med Kiwifrugter, ved en af byerne var der sat en kæmpe skilt op som en gennemskåret Kiwifrugt.
Vi kørte ind omkring Tauranga, hvor vi havde bestemt at vi skulle til toppen af Mt. Maunganui, et lille bjerg der ligger lige uden for havnen i Tauranga, da vi kørte forbi havnen, så vi som sædvanlig Mærsk container, de er bare overalt, hvor der er en havn. Nå men det var turen op af bjerget, vi startede ved vandkanten, og kunne ikke forstå, at det ikke snart skulle til at gå opad, men endelig kom vi til en sti, op af trapper, og bare op ad, vi mødte nogle andre turister der gik ned ad, og de kom med en kommentar om, at vi nok havde valgt den hårde vej til toppen. Ja, men op kom vi, og her var så udsigten ud over havnen og byen. Vi sluttede vores lille tur af med at spise frokost,

Og i dag har vi bare fået verdens bedste is, vi kørte forbi en lille biks, som solgte hindbær, jordbær og blåbær is, samt marmelade, sæbe, frossent frugt og meget, meget mere. Vi købte en blåbær is, og det var bare sagen, nu behøver jeg ikke en is foreløbig.
Vi ankom til Ohope Beach camping, og her var der leben, jeg tror aldrig, jeg har set så mange børn på cykel, de var bare overalt, men de var søde, og vi hyggede os med at sidde og betragte dem. Snakkede lidt om, hvornår mon Emily ville suse sådan rundt på sin flyver.
Vi fik også et spil minigolf, på nok den ringeste minegolfbane jeg har set.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar