lørdag den 23. januar 2010

24 jan. 2010

Dagen i dag, har været en dag med rigtig godt vejr, vi har kørte mange kilometer og er nu igen på østkysten, vi har nydt naturen og igen sige til hinanden, hvordan kan naturen dog være så pragtfuld, og så vekslende hele tiden. Vi har været ved en strand der kalde HOT SPRING BEACH, dog uden at vi fik varme tæer, men en dejlig tur
Vi ser meget landbrug i de områder vi kører i, jeg undrer mig meget over, hvor de får malket alle de køer, for vi ser ingen stalde, men i dag har vi for første gang set en kornmark (hvede) og også en del majs, Køerne ser ud til at have ganske fortræffelig, og de finder åbenbart selv hjem ved malketid, vi må nu se om vi ikke kan finde nogle stalde.
Vi har foresten også været ude at køre i tog i dag, i Coromandel havde vi læst om en New Zealænder der siden 1974 havde bygget et jernbanespor ude i buschen, på han eget jord, og nu kan man køre rundt i 1 time,vi var så heldige at sidde i vogn sammen med en New Zealænder der kunne fortælle os meget om togets historie, bla, om vores togfører, han var fra Australien, han var kommet hertil på sommerferie for 10 år siden og var aldrig vendt hjem igen.

1 kommentar:

  1. Spændende alt det I oplever. Vi er nu tilbage fra sne og skiløb med masser af sol og sne. Tak for lån af bil, den holder nu i garagen, nyvasket og fyldt op!
    Fortsat god tur.
    Knus Thomas & AB

    SvarSlet