torsdag den 21. januar 2010

Matakone den 21.01

Da vi vågnede op i morges, var det Tamanske Hav i oprør, og det stormede lidt, så vi starte på nedturen mod Aucland, I da skulle vi ud at opleve New Zealands national træer, nemlig Kauri træerne, men først skulle vi se om vi kunne finde en vej hvor vi skulle sejle over, en lille sejltur på en kvarter til en pris af 30 dollar + 2 dollar for mig selv, og så brugte vi oven i købet 8 doller for 2 Amerikanske hotdogs, og som damen kommentered "pas endelig på de er varme" så var de også betalt, nå vi nåede til Parataiko Range, Niels Jørn mente ikke det kunne betales sig at gå de her 5 min. gang, for det var da ingenting efter hans mening, men vi fik se
"Giant Kauri trees, "TANE MAHUTA" 13 meter i omkreds, og 52 meter høj. Så vi var imponeret, og bagefter kunne vi så finde 3 andre af de samme træer, dog i mindre målestok.
Vi var ikke helt enige om, hvor vi skulle overnatte, så da vi kom til den campingplads jeg mente var bedst, overså min driver fuldstændig skiltet. Men pyt vi fandt da en anden (den NJ ville frem til) så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet, her mødte vi en lille familie fra en af øerne, som gerne ville tale med os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar