torsdag den 28. januar 2010

Gisborne

Onsdag den 27. januar 2010

Fra Gisborne til Napier var en fantastisk tur, jeg drømte mig tilbage til filmen Ringenes Herre, så kørte simpelthen igennem Hobbiternes land, dog ikke lige der hvor noget af filmen er optaget, men selve naturen var så skøn, jeg kunne se for mig hvorledes disse små figurer løb rundt omkring i bakkerne, og nu kan jeg måske bedre forstå hvordan de har filmet hele historien. Vi har haft et par små stop på vejen, men ankom her til Top 10 Holiday campingplads ved godt middagstid.
Har været en tur inde i byen, som jo har sin hel egen historie, idet den i 1931 blev ødelagt fuldstændig af et jordskælv. Selv jordskælvet to 2 ½ min den 3.februar 1931, og målte 7,9 på Richterskalaen, 250 indbyggere blev dræbt, Byen rejste sig igen, jordskælvet satte nyt liv i byen,
Byens centrum var væk, det var ikke den helt store ulykke. Nu kunne der blive bygget op fra ny uden alle dårligdommene, og derfor står Napier i dag som en smuk by, flot med parker, blomster og en strandpromenade og så har vi haft solskin det meste af dagen, en dejlig lun aften, men stadig problemer med at blive lokket på Internettet, pokkers også, men nu må vi se, hvor langt vi når i morgen, måske er der håb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar