lørdag den 23. januar 2010

Auckland, sammen med ´Debbie og Larrie

En hel igennem fortræffelig dag, Larrie hentede os ved campingspladsen, Debbie skulle vi så afhente ved et storcenter, hvor hun havde været inde for at handle, vi kørte til Aucland de startede med at vise os One Tree Hill, hvor de samtidig med fortalte os, at de var ved at sælge deres hus i Manukau, de ville gerne flytte nærmere byen, idet Larrie jo nu havde sit firma i Auckland, og han var meget træt, af at køre i den trakfik på motorvejen hver dag. vi fik set byen, fik en kop of the, og kørte på havnen, videre ud langs nogle strande, forbi et museum, hvor vi havde været i 2006, men det gjorde ikke noget, vi fik en tur omkring et oldekolle, og nu er jeg parat til at flytte til New Zealand, tænk hvis man kunne få lov til at bo sådan, når vi bliver rigtig gamle.
Vi sluttede af hos Larrie og Debbie i det hus de nu har sat til slag, jeg kan ikke forstå, de kan nænne at skilde sig af med det, men det er jo deres sag. vi hyggede
os meget og gik en tur i buchen, i bare tæer og med et glas vin i hånden.
Efter aftensmaden kørte de os så hjem til vores camper, og efter en hel i gennem hyggelig dag, var jeg bare færdig, mit hoved kværnede efter kun at have talt engelsk næsten en hel dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar