torsdag den 11. februar 2010

Turen sydover via Catlins.

Det har været en dag, hvor vi har oplevet så meget at jeg er hel træt, vi har kørt igennem landskaber der var lige så flade som vestjylland, hvis ikke det havde været, for alle de malkekøer og får, så var jeg lige ved at tro, vi var kommet hjem, vejret var også som en rigtig kedelig sommerdag i Danmark, overskyet og kold, men rig op oplevelser er vi blevet, vi har været omkring Porpoise Bay, Slope Point som er det sydligste punkt på sydøens fastland, her er næsten lige så lant til Sydpolen som til Ækvartor, ca. 5000 km.
Curio Bay, her så vi pingviner og pelssæler, og en forstenet skov, som man ken se fra en bro, vi var dog også nede at gå på den, idet der var lavvande på det tidspunkt vi ankom, og her mødte vi endvidere en lille familie fra Silkeborg, denne familie, har vi sjovt nok mødt mange gange,i løbet af dagen, og det sjove var, at vi også ankom til samme campingsplads samtidig.
På standen neden for campingspladsen så vi så for førstegang søløver, ja det er ikke ende på vore fornøjelser, tænk, at se disse dyr i den fri natur, det er noget andet end i zoo.
Vi har forøvrigt en rigtig kold aften, så der er blevet tændt for varmen her i Camperen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar